Nyt samarbejde mellem Isuzu og CarGarantie i Danmark


I mere end 15 år har den japanske bilproducent Isuzu og garantispecialisten CG Car-Garantie Versicherungs-AG fra Freiburg arbejdet sammen. Fra maj 2018 eksisterer der nu også en aftale om samarbejde i Danmark. CarGarantie vil i fremtiden understøtte det danske Isuzu-forhandlernet med brugtvognsforsikringer og supplerende forsikringer for nye biler.

Ved det nye samarbejde er der især opmærksomhed på den populære Isuzu-model D-Max. Isuzu D-Max supplerende garanti 5+2 er udviklet specielt til pickuppen. Den supplerende garanti forlænger fabriksgarantien på fem år med yderligere to års omfattende sikring mod reparationsomkostninger. Ejere af en D-Max behøver derfor i hele syv år ikke at gøre sig nogen bekymringer om ubehagelige økonomiske overraskelser. Den supplerende garanti gælder for en samlet km-stand på op til 160.000 kilometer.

Sikring for brugte biler
Isuzu og CarGarantie har inddraget specielle brugtvognsforsikringer for andre bilmærker i porteføljen, og disse tilbydes under Isuzu-mærket. Under navnene Safe Care – Basic, Safe Care – Comfort og Safe Care – Comfort Plus kan man vælge mellem tre forskellige garantidækninger, der rækker fra en eksklusiv modulbeskyttelse til en komplet sikring. Garantiens løbetid er efter eget valg 12 eller 24 måneder.

Jens Bachmann, salgschef for CarGarantie i Danmark:
"Et mangeårigt samarbejde mellem forsikringsudbyder og producent bygger altid på tillid. Vi er glade for og stolte over, at Isuzu i fremtiden betror os Isuzuer også i Danmark. D-Max-købere nyder i særdeleshed godt af dette samarbejde, men også køberne af brugte biler i høj kvalitet kan nu fleksibelt og med bred dækning sikre sig mod reparationsomkostninger."

Det europæiske specialforsikringsselskab med over 47 års erfaring er nu også til stede i Danmark med et team. Derfor profiterer det danske marked på CarGaranties omfattende produkter og tjenesteydelser.